893834656-images6.jpg

Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjeść
każda kobieta, aby
dobrze
strawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie hoodia gordoni absolute

tabletki na odchudzanie aflofarm